About


 

 

Vision

Inspiring Youths aims to become a community which gathers and promotes young people who were, have been or will be pursuing their passions.

Missions

  • Act as an informative one-stop destination which features inspiring youths who have been pursuing their passions and their projects/causes;
  • Create exposure for youths and their projects in order to gain attention and supports from government, educational institutes, corporate enterprises, media and communities;
  • Act as a networking platform for young people to share ideas, inspirations, experience and resources.

About us

Being inspired by so many other inspiring youths, we, the people starting Inspiring Youths decided to pull our efforts to create a platform highlighting their projects and a network gathering inspiring youths in order to encourage and inspire other youths to pursue their causes.

*

*            *

Về Inspiring Youths

Mục tiêu:

Inspiring Youths đặt mục tiêu trở thành một cộng đồng tập hợp và khích lệ những người trẻ tuổi năng động, nhiệt huyết – những người đã, đang và sẽ theo đuổi niềm đam mê của mình.

Định hướng:

  • Inspiring Youths đóng vai trò là một kênh thông tin giới thiệu những gương mặt trẻ đang theo đuổi những đam mê, ý tưởng và  dự án của mình.
  • Bằng việc giới thiệu các bạn trẻ năng động và những dự án của họ, Inspiring Youths giúp các bạn kêu gọi sự quan tâm và ủng hộ của Chính phủ, các cơ sở giáo dục, doanh nghiệp, các phương tiện truyền thông đại chúng và cả cộng đồng.
  • Inspiring Youths sẽ xây dựng một mạng lưới hoạt động, là nơi các bạn trẻ chia sẻ nguồn cảm hứng, ý tưởng, kinh nghiệm và các nguồn tư liệu.

Về chúng tôi

Được truyền cảm hứng từ rất nhiều bạn trẻ tuổi năng động và tài giỏi, chúng tôi – những người sáng lập Inspiring Youths muốn tạo ra một kênh thông tin về các gương mặt này để làm nổi bật những dự án của họ. Bên cạnh đó, chúng tôi hi vọng sẽ xây dựng được một mạng lưới để các bạn tham gia, khích lệ và truyền cảm hứng cho những bạn trẻ khác theo đuổi mục đích của mình.

One thought on “About

Bạn nghĩ gì? (Hít thở sâu và làm vài động tác thể dục trong lúc chờ bình luận được duyệt nhé)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s